WORMUP, ČERVÍCI SE SOLÍ, 20 G

125 Kč
Skladem (2 ks)

Křupaví červíci se solí jsou chuťově nejjemnější variantou. 

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
při objednání nad 1999 Kč
Široká nabídka
Široká nabídka
tuzemských i zahraničních vín
Telefonicky poradíme
Telefonicky poradíme
721 434 181
Vína od malých vinařů
Vína od malých vinařů
která jinde neseženete

Detailní popis produktu

V Křupavých červících se solí přinášíme nejčistší chuť sušených pochoutek z hmyzu, kterou vám nepřekryje žádné jiné koření. Prostě celých 98% moučňáků (tedy larev potemníka moučného, aby bylo jasno) a sůl. Nic víc. Žádné konzervanty, dochucovadla, prostě čistá chuť.

Koření

Nechtěli jsme chuť Křupavých červíků schovávat za koření, abyste si je mohli naplno vychutnat. V této kombinaci ucítíte tu skvělou chuť mono a polynenasycených tuků spojenou s chutí bílkoviny, které jsou tak příjemné našim chuťovým pohárkům. Vše je jen lehce podtrženo špetkou soli, která všechny chtě podtrhne a zvýrazní. Fajnšmekři připodobňují Křupavé červíky se solí k praženým oříškům.

Oblíbené mezi dětmi

Tato varianta je také velice oblíbena mezi dětmi a většina dětí dá křupavým červíkům se solí přednost třeba před chilli nebo kari. Právě děti totiž červíky milují. Budete se divit, že je často upřednostní před sladkým mlsáním. 

Možná si vzpomínáte na situace, kdy do nás maminky, nebo babičky cpali tak zdravý a tak nechutný rybí tuk. Pamatujete? Nebo jste to viděli někde ve filmu pro pamětníky, že jo. Křupaví červíci se skládají z velkého množství zdravých tuků, které mají podobné složení jako ty rybí; zároveň obsahují skoro 60 % bílkovin důležitých pro zdravý růst. Děti teď už můžou doplňovat výživné látky dobrovolně a s chutí, když jim nabídnete Křupavé červíky.

Použití

Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Můžete je také nasypat na rizoto, pizzu, nebo špagety a obohatit tak jídlo kvalitními bílkovinami.

  • Zpestříte si touto pochoutkou z hmyzu oslavu nebo večírek s přáteli. Na Křupavé červíky si kamarádi vzpomenou ještě dlouho poté.
  • Křupaví červíci můžou být originální dárek, který nejdříve trochu vyděsí a pak příjemně překvapí skvělou chutí. Ať už je věnujete samostatně, nebo jako součást dárkového koše, tento dárek si budou pamatovat opravdu všichni obdarovaní.
  • Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka pro malé i velké, kdykoli přijde chuť. Děti červíky obzvláště milují!
  • Když rozbalíte Křupavé červíky večer u televize, budete se divit, jak rychle zmizí.

Křupavé červíky se solí najdete také jako součást degustačního balení Křupavých červíků spolu s dalšími produkty z hmyzu s příchutí kari, chilli, slané skořice a česneku.

Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.

Kde se červíci chovají

Náš jedlý hmyz se chová na farmě na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Larvy potemníka moučného určené pro Křupavé červíky se chovají v plastových přepravkách a jsou zasypané obilným šrotem. Čas od času dostávají čerstvou zeleninu jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný. 

Víte, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat? S ohledem na to je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na chov hmyzu se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.

Trvanlivost

Minimální trvanlivost Křupavých červíků je 2 roky od data výroby.

Složení

Larvy Potemníka moučného (98 %) (alergen korýši), sůl (2 %).

 

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2125 kJ/ 509 kcal
Tuky (mastné kyseliny) 29 g
- z toho nasycené 7 g
- mononenasycené 15 g
- polynenasycené 7 g
Sacharidy 3,5 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 58 g
Sůl 2,2 g

 

WormUP

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: